2012. február 16., csütörtök

Please ...remmeber me

77.fejezet *No name*

Fogalmam sincs hogy kezdjek neki . És félek nagyot fogtok bennem csalódni :/ De meg kell tennem . El kell mondanom hogy a 7 a szerencse számom , és a 77. fejezet szerintem egy tökéletes szám erre az "eseményre". Február 6.-án volt egy éve hogy feltettem egy gyalázatosan kezdő fejezetet... XD :$ És nem állítom azt, hogy most is valami fantasztikus író lennék ,mert nem!A helyesírásom mai napig katasztrofális :") , és így vissza olvasva annyi értelmetlen mondatot írtam le hogy az szörnyű XD de én ez vagyok . A lusta de mégis álmodozó Alyshon :') És biztos vagyok benne hogy fejlődtem :)   
Ezalatt az egy év alatt Szert tettem : sok olvasóra, támogatóra, barátokra, és élményre
Megéltem azt is hogy vázlatot írtam füzetbe, hogy egész nap nem tudtam másra gondolni csak hogy mikor írhatom már le a gondolatomat. Volt hogy egész nap a gép előtt ültem és pötyögtem , volt hogy a lélek nem vett rá hogy írjak. :) A nyári szünetben mikor unatkoztam a társaságot a betűkön keresztül kerestem , és az álmaimban megjelenő jelenteket körmöltem. Harcoltam értetek és ezért a blogért anyával , és ódákat zengtem rólatok és a történetről apának. És megérte :) Sok blogot olvastam már és soknak a végét is láttam, és én úgy döntöttem nem csak egyszerűen faképnél hagylak titeket , hanem elmondom nektek , mert ninimum ennyit megérdemeltek hogy EZ... az utolsó bejegyzésem egy huzamos időre Aly történetéből! 

Természetesen nem szándékozom megszüntetni veletek minden kapcsolatot , és az írást sem szeretném hanyagolni :) Az életemhez tartoztok :) Nyitok majd egy új blogot :) Minden valószínűséggel a neonon :)
Ha valaki esetleg szeretne velem (őrült módon) kapcsolatot felvenni akkor a tejes nevem ami szerint a facebookon is fent vagyok Beji Szabó Bernadett . Vagy ha esetleg késztető vágyat éreztek arra hogy belém sulykoljátok ezzel a döntésemmel, mennyire hülye vagyok akkor a Twitter nevem BAllysh. Nem szeretnék senkit kiemelni közületek mert mindannyian nagyon fontosak vagytok számomra! Egy dolgot kérek még tőletek utoljára .

Minden mostani olvasóm aki még itt van velem ...
Hagyjon egy utolsó komit a nevével, és egy iszonyat nagy kritikát a kedvemért, Minden sérelmével , minden boldogságával ami a blogommal kapcsolatosan érintette, ne kímélj a régi hibáimtól sem ;D mert abból tanulhatok még a közel jövőben. 
Ha valaki szeretne akkor, akár nosztalgiázhatunk is :D Minden komentre válaszolni fogok :D Ez most itt írásban adom .. és hát nem tudom mit írhatnék még ... Talán hogy sírok ... Igen ... fáj ... és kérlek ...

Maybe ...please... remember me... 

Alyshon ( Luvyall )

Fordultam egyet és meglepődésemre nem ütköztem senkibe, erre ébredtem fel. Szemeim rögtön kinyitódtak, ugyan a fény bántotta őket de nem érdekelt. Justin nem volt mellettem . Nem mondom hogy nem ijedtem meg mert akkor hazudnék de nem is pánikoltam be. A lenge lepedőt ami rám volt terítve magam köré fontam és úgy ültem fel az ágyban . Ekkor eszméltem csak rá hogy hol is vagyok pontosan. Teljesen biztos voltam benne hogy elpirultam. Arcomra kimondhatatlan mosoly ült. Bal kezemmel markolásztam a lepedőt mellem előtt mint egy szégyenlős kislány jobb kezem ujjaival viszont megérintettem ajkaimat. Lehunytam a szemeimet és minden gyönyörű pillanat beugrott a gondolataimba a tegnap estéről. Valahogy teljesen másnak éreztem magamat. Kimondhatatlanul boldog voltam. Körül néztem a szobában, a terasz ajtaja nyitva volt, biztos ő nyitotta ki. Meleg volt , Fülledt meleg, az embernek kedve támadt volna egész nap egy medencébe ülni és meg sem mozdulni, de én mégis meg akartam őt keresni . Kiszálltam az ágyból a lepedőt magam után hagyva és a bőröndömhöz indultam, kikaptam belőle egy tangát és egy fehér térd alá érő ruhát amibe egy gyors mozdulattal fel is vettem. Mezítláb indultam ki a fürdőszobából, ahol gyorsan fogat és arcot mostam. A tükörből mintha egy teljesen más ember nézett volna vissza rám, elöntött a varázslat, ismételt nagy mosoly jelent meg az arcomon a gondolattól. Nagy levegővel próbáltam nyugtatni magam. Kezemet bevizeztem és a tarkómra fektettem tenyeremet. Miután úgy véltem hogy nem nézek ki úgy mint egy szépen megfőtt rák amit az éttermekben eléd tesznek , elindultam Kedvesem keresésére.

Halkan és könnyedén sétáltam végig a folyósón és első sorban a nappali felé vettem az irányt. Justin nem bújócskázott, biztos csak hamar felébredt. A kanapén ült meggörnyedve nekem oldalasan és egy jegyzetfüzetet tartott kezében. Amint beléptem közvetlen a nappaliba, mintha érzékelte volna az aurámat, felém fordult. Gyengéd mosoly ült ki az arcára és szinte hívogatott a szemeivel . Hamar megtettem a köztünk lévő távolságot és álltam elé. Felkuncogott letette a Jegyzet füzetet maga mellé , felnyúlt kezeimért és lehúzott ölébe. Egyik combjára ültem míg lábaimat belógattam övéi közé , egyik kezemet térdére simítottam ő pedig összekulcsolta ujjainkat.

- Jó reggelt! – mosolyogva harapott ajkába én pedig egy óvatos csókot leheltem rájuk. Nem volt olyan mint a tegnap esti csókjaink , de a maga módján úgy ahogy az is, ez is pontosan így volt tökéletes.

- Jó reggel! – Egymás szemeit kémlelve csodáltuk a másikat és szavak nélkül tudtuk hogy mi tagadás jók voltunk tegnap. Ismételtem elpirulhattam így fejemet egy zavart mosollyal hajtottam le mellkasára.

- Na mizu kislány? – érzékeltem hogy mellkasa megremeg a feltörni akaró kuncogástól de nem hallottam a hangját tehát vissza fojthatta.

- Nem vagyok Kislány! – mondtam durcin és felegyenesedtem – Te viszont eltűntél. – Vádoltam meg bohókásan.

- 9 óta fent vagyok . – vigyorodott el amit nem értettem de aztán folytatta és megvilágosodtam. – Dél van.

- Az lehetetlen!- fejemet az óra után kaptam és tény ami tény, hogy már nem is dél hanem fél egy volt.  – Úr isten! – Nagy levegőt véve hátra billentettem a fejemet.

- Felébresztettelek? – kérdezte óvatosan , ujjaival kezemet kezdte simogatni .

- Nem dehogy is!- kaptam rá a tekintetemet. – Mit csinálsz? – Néztem érdeklődve a papír tömbre, amit az előbb lehelyezett maga mellé.

- Eszembe jutott az este egy dalszöveg, még évekkel ez előttről és annak a dalszövegét próbáltam leírni. – morcos arcot vágott és felvette magunk mellől irományát. – Nem jutnak eszembe a sorok… - fejét úgy rázta mintha ez egy igazi nagy tragédia volna. Eszembe jutott valami.

- Miért nem játszod el? Ha a dallama megvan akkor biztos menne a szöveg is . – ez könnyen jött ötlet volt mert sokszor a régi mozdulatok csak akkor jönnek elő ha meghallgatom egyszer a zenét.

- Talán … - elgondolkozott fején csak vigyorogni tudtam . Nyomtam egy cuppanós puszit az arcára . majd kipattantam az öléből.

- Hová sietsz? – szólt utánam de szó nélkül hagytam ott és igyekeztem hálószobánkba ahol a gitárja pihent. Felkaptam és azzal siettem vissza hozzá . Értetlenül nézett rám mire én csak leültem bal oldalára és a kezébe nyomtam a gitárt.

- Próbáld meg eljátszani. – nem tudom miért de izgatottá váltam . Talán fúrta az oldalamat a kíváncsiság hogy milyen dal is juthatott eszébe a tegnap este után . 

***
*2 hét múlva.*

- Ha azt mondom, hogy feszesebben akkor azt úgy is értem! – izzadtam, fáradt voltam, és a tüdőm majd beszakadt.

- Nem megy! Érti? – már lassan 3 órája teljesen kiakadtam de most ki is törtem.

- Hát akkor ne számíts felvételire. – szúrós szemekkel nézett rám én pedig álltam a pillantását.

- Tanárnő én csak egyszerűen fáradt vagyok…- próbáltam mentegetőzni, mert ez, az volt.

- Akkor menj haza! – mondta megkönnyebbülten és lehajolt a táskájáért.

- Csak 10 perc szünetet kérek. – kétségbe estem , ha elmegy akkor senki nem fog segíteni .

- Az életben nem kapsz 10 percet! Az életben akkor is dolgozol, hogyha tudod hogy eltörik a lábad a munka végére, akkor is megcsinálod a munkát. Nincs 10 perc! Az idő pénz! – Az eddig fülledt teremben megállt a levegő, és hirtelen harag futott rajta végig. Mintha Miss. Quer most csalódott volna , jött egy hirtelen fordulat, majd hidegen folytatta. – Eleget kivételeztem már veled, ennél többet nem tehetek . – Szavai szinte felpofoztak .

Az iskolában minden tanár tudott a hangstúdiós esetről és a titoktartási kérelemről amit szerződésben kötettünk meg. Ezek után hogy átcseréltem Cherrel a kiszabott órákat , nem voltam valami jó pozícióban tánctanáromnál sem, végig éreztette velem az a bizonyos lenézést.

- Tanárnő csinálom! – mondtam határozottan és beálltam a tükör elé .

- Nekem ez nem elég! Nem a kétségbeesésedre van szükségem, hanem az akarat erődre amit már az első évben tanúsítottál. – hangja meg enyhült, de éreztem, hogy ettől még nem leszek előrébb. Miért éreztem azt, hogy a táncórának ezennel vége? – Gondold át hol áll a fejed, tisztítsd ki a fejedet a felvételire. – lassan elindult a terem kijárata felé .

- Tanárnő! Kérem! – nem mertem utána futni mert féltem hogy belelépek az aurájába , ami jelen pillanatban nem éppen a leg tanácsosabb . Megtorpant.

- A koreográfiát tudod. Én ennyit tehettem … amit még elmondhatok , és minden társadnak elmondtam , a rögtönzött, ott betanult koreográfiába pedig ne vigyél bele csak annyit önmagadból amennyi a megszabott. Ott arra kíváncsiak hogy mennyire vagy alkalmazkodó és engedelmes, nem pedig arra hogy mennyire tündökölsz. – ezzel egyértelműen véget vetett az órának és kilépett a teremből .

A feszültség tombolt bennem, szívem nagyokat vergődött a mellkasom és normál helye között. Hétvégén itt van a felvételi, és egyáltalán nem vagyok formában. Valahogy a kedvem teljesen elszegődött az egésztől. Elkényelmesedtem talán? Felhajtottam a nadrágszáram egyikét levettem a félvállas fölsőmet és ledobtam a kispadra. Magamra kaptam a kapucnis fölsőmet, aminek a zsebében ott lapult az MP4-em. Össze kell szednem magamat és akármennyire is elment a tanárom, nekem még formába kell jönnöm hétvégére. Rácsatlakoztattam a kis kütyümet az erősítőkre, és elindítottam egy elég régi számot. Beálltam a tükör elé és csak táncoltam. Nem is tudom most ez miért volt jó . Csak csináltam , van mikor a dolgoknak nincs értelme , már csak tesszük azt, amire azt hisszük hogy helyes. 

 

***
*A felvételi napja*

A mellkasom levegő hiányában durván fel s le mozgott, nem kaptam levegőt. A tánctanár aki betanította a koreográfiát nem kímélt. Lehetetlen hogy én ezt megcsináljam Alig kapok levegőt. A mellettem ácsorgó lányok teljesen ismeretlenek számomra, Az iskola falai keménységet sugároznak felém, nem érzem az idetartozásomat, szívem szerint elmenekülnék . A folyosó végén ajtó csapódást hallottam. A régi faragott fa ajtón egy vékony lány alakja jelent meg, és lelkem felsóhajtott mikor megláttam.

- Eljöttél?! – kérdeztem nyakába borulva.

- Még szép hogy támogatom a legjobb barátnőmet! – szorosan magához ölelt ő volt az én ments váram .

- Nem fog menni Cher! Én teljesen padlón vagyok! - Lábaim megremegtek de még valahogy mindig álltam , talán ő adta a támaszom .

- Dehogynem menni fog! – mondta határozottan.

- Következő csoport! – A szólításra kétségbeesés lett rajtam úrrá .

- Mennie kell! És menni is fog! – Eltolt magától, és határozottan bólogatott – Levegő kifúj…. – mondta és én úgy tettem- …levegő beszív! – Azzal elentgedett én pedig remegve de megindultam a terem felé , a tömeg végén .

Beálltam az első sor végére és haptákba vágtam magam mint a többi táncos.

Az egész testem megremegett mikor egy magas vékony nő állt fel a velünk hosszan elhúzódó asztal mögött és végig mért minket.

- Hölgyeim és uraim! Önöknek, egy lehetőségük van bemutatni,  hogy érdemesek arra hogy az iskolánk tanulóinak mondhassák magukat. Egyetlen lehetőségük van arra hogy a hírességek háttértáncosaivá avanzsáljuk önöket, Egy lehetőség, ami megismételhetetlen! Ha valaki úgy érzi hogy még nem áll készen … - itt elhallgatott és még egyszer végig mért minket. – Akkor az most hagyja el a termet és inkább jöjjön vissza jövőre!

Hogy mit éreztem? Az leírhatatlan . Féltem. Féltem kimenni a teremből , és féltem itt maradni.

- Hátakkor tisztelt tanulók… pozícióba! … Zene ! … 5...6...7…8!

Megvolt minden mozdulat… Miért érzem mégis kevésnek ? ….

***
* 2 hónap múlva*

- Anyuuuuuuuuu ! – a lépcső nehéz akadály volt számomra úgy hogy félig rajtam sem volt a pólóm .

- A konyhában vagyok! – hallottam a választ és már a lépcső alján voltam, aminek az utolsó fokát, persze hogy elnéztem, de hál istennek nem estem orra.

- Justin mindjárt itt lesz! – mondtam mikor sikerült beesnem a konyhába.

- Rendben!- mosolygott rám a pult mögül. A kedvenc sütimet csinálta. Holnap után van a ballagásom! Nagy a sürgésforgás mostanság a házban.  – Menj ki elé és nézd meg a postát! Aztán ha megjött leülünk vacsizni. – Szemével a kulcsos láda felé bökött de én már ott is voltam és hiper sebességgel le is kaptam a kulcsot.

- Mindjárt jövök! – mondtam és már a bejárat felé is vettem az irányt. Mezítláb téptem fel az ajtót és úgy léptem ki az előkertünkbe. A fű már gyönyörűen zöldellt. A tavasz hamar köszöntött be itt nálunk, ez volt az egyik kedvenc évszakom . A postaládához szaladtam és a kulccsal keveset babrálva ki is nyitottam .

Kikaptam a borítékokat a ládából, és míg egyik kezemmel már nézegettem a sok levél közül a legfelsőt, a másikkal kulcsoltam vissza a ládát. Zsebre dugtam a kiskulcsot . és lassan lapozni kezdtem a leveleket, a legfelsőt mindig alulra lakva.

Víz, Gáz, Telefon, Internet … és mikor megláttam a baba kék borítékot a tetején a felirattal és a címzett helyén az én nevemmel azt hittem ott sikítom el magam .

- Anyaaaaaaaaaa ! – nem mentem vele semmire de úgysem hallja.

Hezitáltam hogy beszaladjak e hozzá , hogy együtt nyissuk ki a levelemet amit a megjelölt tánc iskolától kaptam, de mikor az ajtóra pillantottam majd az utca végére, láttam bekanyarodni a nagy böszme fekete Rang Rovert. Ismét a borítékra lestem és nem bírtam ki kicsit toporogtam egy helyben majd a többi levelet a lábam közé préselve kiragadva a sokaságból azt az egyet, és feltéptem a tetejét. Nem érdekelt hogy meggyűröm a lapot , tudni akartam hogy felvettek-e. Remegő kezellek hajtottam szét alapot és kezdtem el olvasni a sorokat. Az óriási vigyor már az első sor után lefagyott az arcomról . A második sornál hanyagul ejtettem kezemet magam mellé és  estem térdre. Könnyeim azok ellenére, hogy megálljt parancsoltam nekik gondolatban, patakokban folytak le az arcomon. Nem szabad sírnom, megfogadtam, hogy nem fogok sírni. De akkor miért ilyen nehéz.

- Aly! – kétségbe esett kiáltás volt értem.

Mintha én kiáltottam volna az életem után, ami most hullott összerakhatatlan darabokra. Amire még emlékszem… az két védelmező kar körém fonódása.

- Nem vettek fel! – nyögtem – Mi lesz most velem?

Az egyetlen amitől magamhoz tértem, fogalmam sincs mennyi idő után , egy hideg pohár víz egyenesen az arcomba és egy anyai pofon .

- Szedd, össze megadat! – Anyám kétségbe esett mégis dühös arca volt előttem, és karomat még mindig fogta két oldalról valaki. Nagyot nyeltem meglepettségemben és körül néztem . A konyhában voltam . És az egyetlen rajtam és anyámon kívül aki itt tartózkodott az Justin volt aki kétségbeesett és gondterhelt szemekkel pásztázott engem …

***

Elméletileg úgy terveztem hogy itt zárom le :/ :) De nem bírtam ki hogy ne tegyem hozzá azt amit hónapokkal ezelőtt írtam már folytatásnak mikor megszületett az ötlet. Szerintem így sokkal nyugodtabb vége lesz :)

 

Fiatal voltam mikor Hope megszületett. Váratlanul jött. Az elején nem tudtam a helyzettel mit kezdeni. Szerelmes voltam. Feltétlenül szerelmes. Senki és semmi más nem létezett számomra. Szerelmünk viszont egy gyönyörű gyümölcsbe fogant. Szerelmes voltam, de már nem ő volt számomra a legfontosabb. Második helyre szorult lányomhoz képest. Tudtam, hogy mindenen keresztül kell segítenem. Együtt neveltük fel. Képletesen. Hisz egyedül voltam otthon. Csak Hope és én.


***
E/3:
A park gyönyörű naplementében úszik. A különlegessége még is a játszótér. Ahol olyan sok gyerek játszik önfeledten gondok nélkül. Homokoznak, hintáznak, csúszdáznak és fogócskáznak. Az összes gyönyörű baba. Eközben a padokon anyukák ülnek és mosolyogva figyelik őket. Beszélgetnek, pletykálnak, satöbbi. Viszont felfigyelhetünk két felettébb fiatal anyukára. Történetem fontos szereplői lesznek. Hallgassuk meg miről is beszélgetnek.

- Ezek szerint nem jön haza hétvégén.

- Talán jövő héten. Pedig a Hope nagyon várja. - A hosszú barna hajú hölgy, említett kislányát kereste szemeivel.

- Hétfőn kezdődik az ovi. – tudatosította barátnője a nőben a tényt.

- A telefonban azt mondta neki, hogy hétfőn reggel jön. – Elmosolyodott mikor Meglátta kislányát egy aranyos barna hajú fiúval a homokozóban. –Nálatok minden rendben? – fordult vissza barátnőjéhez.

- Tegnap apával együtt biliztek. – mosolygott a kérdésen a másik majd mosolyogva fiára mutatott. Pont arra a kisfiúra, aki a homokozóban játszott egy gyönyörű kislánnyal. – Pont határidőre lett szobatiszta. Különben nem mehetett volna idén oviba.

- Örülök, hogy egyszerre mennek. Valamivel könnyebb lesz.

 - Mi lesz, ha a kortársai rájönnek, hogy ki is ő? Erre még nem gondoltatok?

- A kortársai még nem fogják fel igazándiból. Az óvó nénikkel meg beszéltem. – Sóhajtott nagyot.

- És később? Hogyan tovább? – érdeklődött barátnője.

- Majd megtanítom neki, hogy mit mondhat és mit nem, nem tehetek mást. De lassan menjünk. - mondta majd felállt a padról. – Hope! Kicsikém! Gyertek!

- Mat, te is gyere!

A két kis lurkó fejüket egyszerre kapta fel és indult meg szaladva anyukájuk felé.

***


2.

Aly: 
A szívem megszakadt, hogy aznap így kellett látnom őt. A lelkem egy része zokogott.

Az igazgató az iskolából azzal az indokkal hívott fel, hogy nagy gondok vannak lányom viselkedésével. A titkárnő a portánál ügyet sem vetett rám. Néha-néha felnézett rám a nálam kicsivel fiatalabb lány, de mikor rajta kaptam rögtön lesütötte a tekintetét.

- Mrs. Borde, kérem kerüljön beljebb. - szólt ki az igazgatónő az irodájából. Felvettem magam mellől a táskámat és sietve lépkedtem közelebb az ajtóhoz. Betessékelt. Becsukta mögöttem az ajtót én pedig helyet foglaltam az általa helyet kínált székre.

- Mi lett volna ilyen sürgős? – kérdeztem illedelmesen. Ez az első eset, hogy be kellett jönnöm az iskolába.

- Tudja hölgyem lánya viselkedése kifogástalan, volt. De fogalmunk sincs, hogy mi lehet az oka annak, hogy ma rátámadt az egyik társára. – Le nem tudom írni azt az érzést, ami rám tört, csak kitágult szemekkel hallgattam tovább az igazgatónő szavait. – Azon gondolkoztunk az iskola pszichológussal, hogy nincsenek-e esetleg otthon bajok, a családban?- megalázva éreztem magamat és megtörve. Tudtam nagyon jól, hogy ez a kérdés több féle szempontot is hordoz magában. Nem hiszem, hogy ha a lányom hasonló helyzetben lenne, mint a többi társai akkor felmerült volna ennek a dolognak a gondolata egyáltalán.

- A családunkban nincsen semmilyen baj. Férjemmel a kapcsolatom mai napig teljes mértékben harmonikus. Az iskolának ennél többről nem kell tudnia. Ebben megállapodtunk mikor beírattam ide a lányomat. – az igazat mondtam csak is az igazat.

- Hölgyem a lánya viselkedése akkor sem helyén való. Szeretném felhívni a figyelmét egy rendes iskolán kívüli gyermek pszichológusra. –elő vett egy névjegykártyát és elém tolta az asztalon. Nem akartam, hogy a lányom még ennél is rosszabbul éreztem magát. Nem tudtam, még hogy mi a baja. De nem hinném, hogy egy ilyen kicsi gyermek ok nélkül verekedett volna, hiszen pont abban a korban van, amikor a legtisztább lélek. Féltem, hogy bántották.

- Asszonyom. A lányom nem lelki beteg. Csak egy kivételes eset, de ettől függetlenül még ugyan olyan, mint a társai. Nem hinném, hogy le kéne degradálni. Biztos ön abban, hogy ok nélkül támadta le a társát? Ismerem a lányomat és nem az a fajta, aki ok nélkül cselekedne. – jelentettem ki.

- A munkámat teljes körben végzem és én magam kérdeztem meg a lányát, hogy mi volt az indítéka arra, amit tett. – Jelentette ki.

- És mi volt rá a válasza? –kérdeztem kitartóan. Kezdett ez a beszélgetés egyre feszültebbé válni.

- Nem tudott értelmes magyarázatot adni viselkedésére. Helyesbítem, kifejezésemet: Nem mondta el, mi történt. – nem tudtam mit tenni, ha lányom nem mondott felhasználhatót, amiből értelmes következtetésre jutottam volna, mint anyja.

- Akkor sem viszem pszichológushoz. Tudomásul vettem a történteket és biztos lehet benne, hogy egyelőre, még el tudom intézni a dolgokat. – álltam fel helyemről. Ezekkel az üres ismeretekkel, nem tudtam mit kezdeni. Legbelül tudtam, hogy lányom nem bűnös, legalábbis nem csak ő bűnös.

- Hölgyem figyelmeztetnem kell, hogy ha még egyszer előfordulna ilyesfajta incidens, akkor az iskolánk jogosult arra, hogy társai feszélyezéséért eltanácsolhatom lányát egy másik iskolába. – a kijelentése kicsit meg félemlített.

- Értettem, és elnézését kérem a bonyodalmakért. - mondtam illedelmesen, de cseppet sem szégyenkeztem. Nem hittem, hogy van rá okom.

- Hisz a nevelés része. - Hangja megvető volt. Mintha én nem végezném el jól a dolgomat.

Magamtól fordultam meg és mentem ki az ajtón. Az igazgatónő jött utánam, úgymond kikísért. Viszont mikor megláttam egy kislányt egy ismerős ruházatban az ajtóval szembeni széken ülni, akinek a lába le sem ért a székről, éreztem valami nincs rendben. Kicsi lányom lehajtott fejjel ült a szék elejében és kapaszkodott annak szélébe. Talán arra kapta fel a fejét, hogy a titkárnő kinyitotta a mellettem lévő csapóajtót és kilépett mellém. Láttam, hogy szája fel van repedve. Dühös lettem. A titkárnő valami lapot dugott az orrom alá, de én eltoltam a kezét és sietve mentem csepségem felé.

- Anyu … - szemeiben könnyek gyűltek és mintha félt volna. Elé guggoltam és a szék karfájára támasztottam egyik kezem Másikkal pedig állánál fogva felemeltem gyönyörű kis arcocskáját és el sem hittem, hogy bántották őt.

- Nagyon fáj?- kérdeztem tőle. Tudni akartam mindent. Tudni akartam ki bántotta. Megrázta a fejét majd kétségbe esetten megölelte a nyakamat.

- Anyu kérlek, ne haragudj! – Éreztem, hogy sír. Táskámat kezemből leejtettem magunk mellé és szorosan magamhoz öleltem. Simogattam kicsi hátát, hogy nyugodjon meg.

- Nem haragszom. - Suttogtam neki és nyomtam egy puszit a feje búbjára. Arcát nyakamba temette én pedig még szorosabban öleltem magamhoz. –Mond el nekem hogy mi történt. – kérleltem. Kétségbe volt esve. Leírhatatlan érzés volt, hogy így kell látnom őt és még azt sem tudom, hogy miért zokog ennyire. Legalább mikor tudtam, hogy elesett és felhorzsolta a kezét, be kell kötni a sebet. Vagy mikor beüti a buksiját, gyógy puszit kell neki adni rá. De most tehetetlen voltam.

- Én bocsánatot kértem! Esküszöm! És nem akartam! Mondtam neki, hogy kérdezzen meg téged! Azt mondta hazudok! Azt mondta, hogy egy senki vagyok! … Gúnyolódott a nevemmel!  Aztán azt mondta, hogy biztos te is hazudsz. Leverte a tolltartómat, amit aputól kaptam… Anya én nem akartam! Tényleg! Ne haragudj rám! Nem fordul elő többet! - Torka elszorult. Nem kapott levegőt. Fogalmam sem volt mit érezhet szegény lelkem. De azt tudtam, hogy százszor, ezerszer és milliomodszor jobban fáj neki ez a dolog annál is, mint ahogy nekem fáj az, hogy így látom, pedig én mondom, soha nem éreztem még ilyen fájdalmat. Nem ő volt a hibás.

- Ssshh.., Semmi baj nincsen rendben? Nem haragszom. – Kicsit eltoltam magamtól vállánál fogva, de semmi képen nem taszítottam ki anyai védelmemből. Nem is akartam, sőt jobbnak láttam, ha most biztonságba érzi magát. Szemeit dörzsölgetve, nyeldesett nagyokat és próbálta eltüntetni még néha-néha előbukó könnyeit.

- Szerintem az lesz a legjobb, ha átiratom másik iskolába. Mondjuk a város másik végébe. - Fordultam kicsit hátra az igazgatónőhöz.  Felálltam Hope mellől, de oldalamhoz szorítottam és hátát nyugtatóan simogattam.

- Hölgyem azt egy héten belül nem lehet elintézni és szerintem nem ez a legjobb megoldás. – felelte az igazgató nő mosolyogva.

Hát persze, ilyenkor bezzeg már nem olyan nagy a szája. Az iskola elég nagy „támogatást kapott” tőlünk, a hallgatásukért. Az ilyen gusztustalan személyek miatt utáltam csak ezt az egészet. Nélkülük Hopenak sem lett volna olyan nehéz.

- Leigazolom azt a két hetet. Hope amúgy sem az a betegeskedős fajta. Nem hiszem, hogy a tanulmányán rontana ez a két hét. Amúgy sincs még hiányzása. Ha szükséges, akkor tanulok vele én minden nap, míg el nem intézi a papírokat. Ez kötelessége, ezzel tisztában nagyok! – éltem az ügyvédünk szavaival. - És ne feledje a titoktartási kötelezettségeit ismertetni a munkatársaival. – hangom határozott volt és fenyegető, hogy ne lett volna az. A gyerekemért a tűzön is keresztülmentem volna. – Ellentmondás nincs. Így döntöttem. Ha bele kötne, akkor írásba adom jogerősen és holnap behozom önnek. – ezzel le is zártam ezt a témát.

- Értettem . A jövő hetet gyermeke az új iskolájában kezdheti. A papírjait pedig hétvégén én magam viszem el és dobom be a postaládájukba…

Soha nem tudtam meg mekkora törés volt ez a nap számára. Hisz már csak annyit mesélt el az egészből hogy a nagy „verekedés” amit rajztanára túl spilázott, úgy kezdődött, hogy bokán rúgta Jessica nevezetű osztálytársát az meg rögtön arcon ütötte…
Az érzéseiről nem beszélt. Csak annyit tudtam még megállapítani nap következő történéseiből, hogy mi volt az, ami az utolsó cseppvolt neki a pohárban, amiért valószínűleg megrúgta azt a másik kislányt.

Felrohant az emeletre, kiszórta a tolltartójából az össze színes ceruzát a földre. Majd könyörögve fordult felém hogy mossam ki neki, merthogy "Jessica lelökte, direkt a földre!". A tolltartó, amit az apjától kapott az ovi utolsó napján…

3.

Hope:

***
Anya ragaszkodott ehhez az egészhez. Hihetetlen hogy ez ember szülei milyen összetartóak tudnak lenni, ha az életünk megkeserítéséről van szó . Mat természetesen még élvezte is a helyzetet. Jól kiröhögött reggel mikor kisétáltam elé a kapuba még hálóruhába. Örültem, hogy letudtam a tavalyi évemet. Nem is a sulival lenne a gond, hanem inkább a pályaválasztással.

- Köszöntöm önöket itt New York egyik leg erősebb iskolájában a Powerhillben! – Hanyagul vetettem le a táskámat a padom mellé és próbáltam összpontosítani , arra, amit az előbb megjelent köpcös fazon mond. – Önök az építészmérnöki szak. gólyái. Ha nem jó helyen járnak, kérem, hagyják el a termet és keressék meg az önök által kiválasztott szakmatantárgy termét. – Kis csend. Majd gondolom mikor megbizonyosodott róla, hogy mindenki jó helyen jár folytatta. – Bemutatkoznék. Én leszek az osztályfőnökük, kemény 5 évig. A nevem Dr. Ferdinánd Quickli, matematika szakos tanár. Én fogom önöknek tanítani a matematikát heti 6 órában.

- Ez valami betanított szöveg szerinted? – Mat a szívbajt hozta rám mikor a fülemhez hajolt.

- Ha nem akkor viszont valami diktatórikus jellem lehet. – kuncogtam.

- Ugye megígéred, hogy megvédesz? – kérdezte, de e közben a tanárt figyeltük, mondókájából viszont nem hallottam egy szót sem.

- Én, téged? Nem inkább fordítva? – Kérdeztem talán kicsit hangosabban a kelleténél.

- Hölgyem! – kirázott a hideg és akkor már tudtam, hogy bajba vagyok. –Mivel az első napján van, itt csak szóban figyelmeztetem. – mondta mély és komolya hangon. Csak bólintottam. – Akkor önnel kezdjük a bemutatkozást. Kérem, álljon fel és mondjon magáról pár szót. - meg ijedtem. Miért pont én? Mérgesen néztem Mattre aki csak kuncogott majd segítette kihúzta alólam a széket, hogy álljak fel. Ezt utáltam a legjobban . Miért érzem ilyenkor mindig azt, hogy hazudok? Pedig nem kéne.

- Hát…- dadogtam . – A nevem Hopeless Borde . Itt élek New Yorkban anyukámmal . – Na, most jön az, amit anya „félhazugságnak „nevezett. – Apukám nem a városban dolgozik , hanem éppen ahová hívják. –ennyi bőven elég is – Tanulni jöttem ide, de barátkozó típus vagyok. Erősségem a művészet, azon belül pedig a zene. A helyi gimnáziumból jöttem ide továbbtanulni. – mondtam a végét egy szuszra.

- De ha a zene az erőssége miért nem művészet szakra jelentkezett? – kötött belém a tanár, de hál’ istennek csak ebbe.

- Az élet szerintem nem arról szól, hogy miben vagyunk, jók vagy mit szeretünk csinálni. – hazudtam. – Hanem arról szól, hogy életben maradjunk ennek a bonyolult kormánynak a keze alatt. Ritka az, aki az álmát élheti úgy, hogy e közben jól él – pedig nekem igen is volt ilyen ismerősöm – De nem vagyok az a fajta ember aki berizikózná a biztonságos életet az álmaiért. Az a fajta ember vagyok, aki megteremti a hozzávalót a kedvenc szórakozásához. És később a családalapítással sem lesznek gondjaim. – szerintem korrektül, elmagyaráztam mindent, A tanár többet belém sem kötött, csak kicsit nézett még engem és utána mellettem ülő bajtársamra nézett.

- Köszönöm hölgyem! Leülhet. – leültem, ahogy mondta - Uram most ön jön! Kérem, mutatkozzon be. - most én nevethettem rajta. Lassan felállt, óriási vigyoromra vágott egy fintort, de neki kezdett.

- A nevem Mathew Butler, de a barátaimnak csak Mat. Szüleimmel mi is itt élünk New Yorkban. Anya ügyvéd, apa pedig informatikus. És a mellettem ülő hölgyemény a legjobb barátom. – jelentett ki mind ezt merészen majd leült. Rosszallóan néztem rá majd inkább a tanárra kaptam a tekintetem nehogy megint baj legyen.

Sorba mentünk minden egyes új osztálytársunkon. Bemutatkoztak hasonló mondatokkal, mint amit mi is elmondtunk. Az osztályfőnökünk lediktálta az órarendünket és a fontosabb események dátumait , az évnek majd a nap java részt haladt tovább.

***


4.

***

- Szerintem akkor is tök nyilvánvalón, leesett volna mindenkinek, hogy jóban vagyunk. – vigyorogtam majd ledobtam a táskámat az íróasztalom mellé .

- Amúgy neked ma nem edzésed van? – kérdezte felhúzott szemöldökkel. Majd csak hanyatt vetődött az ágyon és kezét az arcához emelte.

- Úr isten! Dehogynem. –Kaptam fejemhez. Táskámból kiszórtam a tancuccaimat a földre és most már üres és könnyebb formájával indultam meg gardróbom felé. – Hogy felejthettem el?!– majd szitkozódtam egy sort miközben bepakoltam az edzős cuccomat sietve a táskában .

- Mikor kezdődik az edzésed? – kiabált be Mat a szobából.

- Fél 5 –kor! – Gyorsan még betettem a terem cipőmet a táskámba, zipzár összehúz , és már kint is voltam. – Hány óra?- kérdeztem sietve miközben táskámat ledobtam az ajtóba és lerángattam magamról a nadrágomat.

- Ehhez hozzá tudnék szokni. – vigyorgott kajánul az ágyon mikor én egy szál bugyiban és harisnyában kerestem a farmeromat. Ilyenkor szitkozom én az ünneplős ruhát.

- Mat! Az időt ! – szóltam rá, mikor a szemem megakadt a farmeromon.

- Négy óra. Még nem kell sietni. –mondta mikor felült az ágyamon.

- Már így is el fogok késni. - Kaptam fel magamra a farmert.

- Elviszlek kocsival. –Mondta majd felállt megigazítani a nadrágját.

- Megköszönném. Akkor még lesz időm vizet is magamhoz venni. - vigyorogtam rá és trikóm kutatására indultam a gardróbomba , ismét.

- Milyen cinikus lett ismét valaki.

- Ismerhetnél már!- kiáltottam ki a pólóim között turkálva meg is találtam, amit kerestem.

- Mindig meglepődöm! – jött a válasz. De én nagyban csak a blúzom gombjaival vacakoltam. Kintről viszont nagy csend. Gyors mozdulattal inkább kibújtam a kényelmetlen anyagból és magamra kaptam a kényelmes kis felsőmet. Kirohantam a szobába Mire matt már az ajtót nyitotta nekem .

-Hölgyem ! – mutatta az utat én pedig már a táskával a hátamon ki is léptem az ajtót egy .

- Kösz! - t magam után hagyva. Halványan elkaptam még, ahogy szemet forgat. Majd a szokásos utamon indultam el. Megálltam az ismerős ajtó előtt kopogtattam majd már be is nyitottam. Láttam még ahogy Mat becsukja a szobám ajtaját és elindul a folyosón felém .

- Szia anya! – köszöntem neki. Szokás szerint a dolgozó asztala előtt ült és dolgozott. Lenéztem az asztalára miközben nyomtam egy puszit az arcára és láttam, milyen sok munkája van. – Melyik cég sózott rád ennyi könyvelnivalót? – kérdeztem kissé számat elhúzva hogy lássa rajtam az együttérzést.

- Nem lényeges! Már kész vagyok ezzel. -  Nagyot sóhajtott. Elővette a pecsétjét. Határozottan a papír sarkába nyomta majd gyönyörű gyöngybetűkkel alá írja nevét : Alyshon Borde Bieber.

24 megjegyzés:

  1. jajj te!!először is tökfej:szeretlek,és megértem,hogy le akartad zárni.Ebbe mi nem szólhatunk bele,csak is a te döntésed.Tiltakozhatnék most,hogy miért,és hogy ne tedd,de már meghoztad a döntésedet,és támogatlak.Nem senki nem fog megutálni(bolond vagy).Hány ember fejezte/zárta már be a blogját?Milliónyi,és még most is mellette vannak az olvasói.Ahogy én is melletted leszek mindig!:)<3
    A bloghoz kapcsolódva:Tipikus Detti :) nagyon jó lett,nagyon jól írsz,imádom olvasni azt amit írsz,ezt te is tudod!!:) Csak fáj olvasni,hogy vége.Hiszen egy újabb álom lezárul nálam.Alyshon és Justiné. Viszont szerintem kicsit nagyok az időugrások,félre értés ne essék,imádom és tökéletes befejezés lett,csak jobban kifejthetted volna még :) És még egy apró részlet ami nekem szúrja a szemem(de ez csak az én egyediségem,mert Justin a mindenem),hogy nem igen van benne Justin. Nagyon sajnálom,hogy itt és most vége van,de mindenki tudta,hogy egyszer eljön ez a nap is. :) hiányozni fog Aly és Justin,de örökké élni fog a történetük a szívemben.
    Köszönöm,hogy létre hoztad nekem ezt a világot is!!Várunk vissza nem sokára egy másik JUSTINOS(XD) blogggal!!
    Szeretlek!:)<3 Kinga
    U.I.: remélem elég kimerítő. :) most hirtelen ennyi jutott eszembe,nem is olvasom vissza,legyen original :) ha jön még valami írok!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj te! Répafej :D KÖszönöm hogy megérted és igen , ha nagyon ellenkeznétek is...akkor sem változna a véleményem miszerint itt a vége :') Tudom hogy sok ember zárta már le a blogját :) de akkor is ... :/ számomra azért ez az első blogom ... stb :)És amúgy nem feltételeztem hogy ti nem álltok majd mellettem. Tudom hogy te itt vagy nekem és ezt köszönöm is :) <3
      Hát igen :$ én mondtam hogy ez én vagyok :) és nem akartam hogy ennyire mély nyomot hagyjon benned ... vagyis bennetek :/ TUDOM HOGY NEKED IS SOKAT SZÁMÍTOTT, mert nagyon sokszor elmondtad nekem :)és majd igyekszem rövidebb novellákkal pótolni az álomvilágot :) Nekem is hiányozni fognak :) de tudod már nem tudok hinni bennük :) talán lesz még Justinos Storym
      És is szeretlek !!!

      Törlés
  2. Huh..ez most nagyon váratlanul ért. Tudtam h elfog jönni ez a nap de ..mégis olyan hamar ..legalább is annak tűnik.:/ Mondhatnám én is h ne zárd fejezd be.. de ha a szíved ezt súgja.. én megértem:)
    Egyetlen egy valamit egy kicsit hiányoltam belőle: Justin. ..de ettől függetlenül szerintem NAGYON JÓ lett a befejezés:) Ez a történet.. úgy mint a többi NAGYON HIÁNYOZNI FOG.:'( imádtam olvasni.. annak ellenére h szerinted néhol értelmetlen volt:D ..de NEKEM így volt tökéletes:)
    I love you♥ Anita:)

    ui: Várom az új blogot:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy hogy írtál :) és köszönöm neked hogy megérted hogy itt vége van a történetnek :) Köszönöm hogy elnézted a hibáimat és olvastad... és tudom hogy nincs benne Justin... viszont ... :( sajnos én már nem szívesen írtam róla :/ valahogy már nem érzem azt a bizonyos "belieber" érzést... csalódtam . talán épp ezért nem is tudom már tovább írni a történetet :/ Még egyszer köszönöm a kommentedet :)
      I love you too
      ps.: ahogy megvan az elhatározás és a blog :) szólok :)

      Törlés
  3. istenem*.*

    én úristen szóhoz sem jutok..egyszerűen nem tudok mit írni vagy mondani..nem tudom összeszedni a gondolatimat és mondatokba formálni..de kénytelen leszek megpróbálni..muszáj:)

    el sem tudom mondani mennyit jelent számomra ez a blog!
    menekvést adott a szörnyű napokból és az hogy bármikor leülhettem a gép elé olvasni..-számomra a könyveim nagyon fontosak és nekem ez a blog az egyik legkedvesebb könyvem:)/rengetegett segített/-..ennek a blognak is egyszerűen a rabja lettem:D a legelső mondattól kezdve..nem viccelek!

    visszakerestem és azt hiszem az első komim a 8.Részben volt:D méghozzá névtelenül!XDD

    ////rengeteg helyesírási hibákkal:D///

    NévtelenApr 28, 2011 12:13 PM
    most kezdtem a blogod és eszméletlen jó^^
    siess a kövivel:)

    hát nem semmi komi az biztos..XDDDDDDDDDDDDDD
    majd névtelenül irtam még egyet és utána lilioom-néven kérdeztem h miért nincs részXDD
    utána egy ugyahogy rendes komi jött!:D

    lilioomMay 22, 2011 04:08 AM
    hááááááát:D már nagyon hiányzott a rész:D;)
    örülök h végre meghoztad :) és nagyon jó lett:)
    úgy imádom ahogy fogalmazod az egész szöveget*.*
    és olyan aranyos ez az egész csapat:D
    várom már a következőt :D siess ahogy tudsz;)

    a mai napig emlékszem rá! esküszöm:D és még a válaszodra is totál:DD
    ettől a komitól kezdve próbáltam minden részhez írni egy rendes hosszúságot:D
    nem tudom ez most mennyire érdekelt téged, de muszáj volt leírnom..:)még nem volt ilyen blog, hogy ilyen hosszú ideig követtem.. KITARTÓAN!:D

    én már az elejétől kezdve úgy gondoltam hogy fantasztikusan írsz..és hogy csodálatos vagy:) de ahogy egyre több rész lett..mindig megleptél valamivel..én egyetlen egy hibát sem tudnék kiemelni..még a laposabb észeket is(ami szinte alig volt) FALTAM!:D utáltam a végére érni..:D és erre most vagyunk tényleg a végéénél..de megértem ..tényleg:)♥

    az hogy olvashattam és hogy a többiekkel együtt izgulhattam Justin és Aly szerelméért:)
    még miindig csak egyetlen szóval tudom kifejezni..IMÁDOM ...pedig majdnem egy év alatt igazán kereshettem volna valami mást:)
    hihetetlen:)

    a befejezés eszméletlen váratlanul ért..azt hiszem számítottam már valahogy rá mélyen legblül,de mégis..váratlan volt..nagyon
    //ez így értelmes?:)-nem//
    nem akartam hogy elérkezzen..
    azt megkérdezhetem hogy:
    Miért jutottál végül erre a döntésre véglegesen?:)

    nekem nagyon nagyon tetszett a befejező rész..főleg hogy nem vették fel! :D na persze nem úgy..de szerintem így valósághűbb..az életben sem sikerül minden..és nekem pont ezért tetszett annyira!:D
    na és végül a kis Bieber meg kis Butler XDDDDDDDDD hát eszméletlen én mondom :D nagyon nagyon nagyon tetszett!:D

    imádom Justint és Alyt...rengeteget jelentenek nekem! és remélem így hagyod a blogod, hogy amikor kedvem van csak olvasgathassak!
    (bár úgyis lementem magamnak:D)
    remélem minnél hamarabb jelentkezel..szeretném olvasni az agyszüleményeidet!!:DDDDDDDD sőt..rosszul fejeztem ki magam.. AKAROM!!!!!!!!!

    még így a komim végére érve se tudtam leírni amit szerettem volna..egyszerűen nem tudom megfogalmazni az érzéseimet és hogy mit is jelentett nekem ez az egész..

    Egyetlen egy szó amit a legőszintébben mondhatok az hogy: Köszönöm neked Alyshon!♥
    Regeteg mindent adtál nekem..!

    VálaszTörlés
  4. u.i:
    ja és még egy pici valami..Justint én is hiányoltam egy kicsit..de tudd így is tökéletes!:)♥

    VálaszTörlés
  5. Hát a próbálkozásod mennyiségre nagyon bejött :) és úgy látom a végére egészen belelendültél :) <3 El sem tudod képzelni azt hogy mennyire jól esett mikor visszaidézted az első komidat *.* Mintha kicsit vissza mehettem volna abba az időbe amit akkor éltem át :) Jó volt :') És igen :) te vagy az egyik az olvasóim közül akik tényleg itt voltak velem az elejétől kezdve :) te voltál aki jóformán minden bejegyzésemhez írt komit :) És a te nevedet ezer közül is felismerem bárhonnan :) Tudom hogy hirtelen jött hogy most befejezem és a válaszom a kérdésedre hogy miért is fejeztem be a blogot, egyszerű és talán 3 részre tudom bontani :)
    add 1 : Csalódás,és kiábrándulás : Hogy kiben , biztos rájöttél de Justinban hogy biztosak legyünk abban hogy miről is beszélünk. Amikor elkezdtem írni a blogot, én nem voltam a rajongója... vagyis valami olyasmi de nem vágtam volna érte eret vagy csináltam volna bármi őrültséget. Egyszerűen felnéztem rá . mint korombélire hogy mennyire élettel teli és hogy milyen fontos neki az ami az én álmom is, és mindig bólogattam hogy igen... valahogy én is ezt csináltam volna ha oda jutok ahová ő... de az ami most lett belőle, már nem "én vagyok" Nem tudom , mintha megszakadt volna az a bizonyos "közös dolog" amit felfedezni véltem benne és bennem . Már nem az a vidéki srác. Már csak egy Jószág ( ahogy mi közgazdászok nevezzük):Szükségletet elégít ki. Tömeg lett. De ez van:/
    Add 2 : Az időmből nagyon sokat elvett a blog és a tavalyi évem nagyon csúnyán végződött suli terén, az átlagom 10. es létemre katasztrófa lett. Idén viszont hogy a félévim erős 4-es lett... sokkal nagyobb késztetést érzek arra hogy ezt feljavítsam jobbra :)Ahhoz pedig idő kell :)
    Add3 : Az a lány vagyok aki szereti a változásokat, talán ezért indokolt az hogy nem nagyon találni a történetemben egyforma részeket :) Nem írtam 2 ugyan olyan ágyas jelenetet. Eljött a változás ideje, mert már untam és kényszernek éreztem Alyt :/ amit nem szívesen állítok de így van :)

    Talán ennyi az egész :)Amivel meg tudnám pontosan indokolni azt hogy miért fejeztem be :/

    A blog természetesen így marad :) A hibáival , az érzelem kitöréseivel és a komitokkal együtt :)
    Blog lesz :) és majd jelentkezem vele :) hisz nem hagytam fel az írással :) ha mást nem akkor az érzéseimet fogom gondolatokba foglalni noválláka vagy valami :) Konkrét történetnek nem hiszem hogy most neki állnék :/ De nem szűnök meg létezni , hisz ez az én hobbim :)

    Én köszönöm neked hogy vagy :) És hogy végig kísértél engem ezen az egy éven :) És megtisztelő hogy nem hagytál el :)
    Köszönöm a komentedet . IMÁDLAK! és hát ha valamit kihagytam volna :) akkor szólj csak nyugodtan :)<3

    VálaszTörlés
  6. Aly....
    most csak annyit mondok, hogy éppen sulibuliba készülök, kevesebb, mint fél óra mőlva indulok. úgy döntöttem, még azért felnézek a blogodra, hogy esetleg van-e új rész, és hogy érdemes-e majd még a buli után leülni a géphez és olvasni.
    talán jobban tettem volna, ha nem jövök fel...a buli korántsem vonz már annyira...sőt...
    nehéz most bármit is mondanom, és nem is próbálkoznék.
    ígérem, 24 órán belül újra jelentkezem, és kommentelek ide egy egész véleményt rólad meg a blogodról. ha már ez az uto...nem, nem írom le. Buli lesz, ne szomorkodjak. :)
    Bocsáss meg, hogy eggyel több komit kaptál, ám értelmetlenül, de úgy éreztem, ezt le kell írjam.
    Szóval egyelőre viszlát, hamarosan jelentkezem! És szurkolj, hogy egyszer se gondoljak a buli alatt a blogodra, mert el fog kapni - jó esetben - a rosszkedv, rossz esetben a sírás. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat hogy elrontottam a bulidat ha elrontottam :/ remélem azért nem és jól érezted magadat :) <3 nem haragszom az eggyel több komentétért :) nem csak egyet írhattok :D örülnék ha egy kicsit tényleg dumálnánk vagy valami :) várom a jelentkezésedet :) <3
      Szeretleeeeeeeeeek!!! :)

      Törlés
  7. Elkezdtem olvasni a bevezető részt,és mikor ahhoz a részhez értem,hogy egy éve tetted fel az elsőt,és hogy mennyi emléked van stb.,na akkor már tudtam,hogy ez lesz az utolsó.Én...nem is tudom,hogy mit írjak.Sokat fejlődtél ez idő alatt,habár igen,a helyesírásod még mindig viccesen rossz.:)De ez hozzád tartozik.Nagyon szeretem ezt a blogot,valami hihetetlenül imádtam.Szombatonként kitörő lelkesedéssel és örömmel faltam minden bejegyzés minden egyes sorát.Nagyon sajnálom,és fáj,hogy vége.Hiányzik.Már most.Ez az utolsó rész...és meg kell mondjam,nagyon szépen megírtad,habár hiányoltam belőle Justin-t.Nem kicsit.Nagyon.Az időugrások szokatlanak voltak,de nyilván bele akartad írni az életük főbb történéseit,és ezt nagyon jól tetted.Köszönöm,hogy részese lehettem Justin és Aly történetének kialakulásában.A turnés időszak volt a kedvencem.:)
    Most annyira vegyes érzelmeim vannak irántad,hogy az nem létezik.Szeretlek,amiért létrehoztad ezt a blogot,ezt a történetet,és megengedted,hogy együtt éljük át.De szomorú és kissé dühös vagyok rád,amiért ilyen hirtelen,minden figyelmeztetés nélkül lett vége.Áh,ördögi kör.
    Minden esetre,nagyon szeretünk,és izgatottan várjuk a következő blogot.:)
    Puszi,Barbi.♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán csak csillapítani akartam a hirtelen befejezés előtt a hírt hogy vége, de tudom ez fel sem ér és nem is kárpótol titeket azért hogy csak így egyik percről a másikra közöltem hogy ennyi volt. Főleg azok után hogy a Lilyvel való novellánk előtt még azt is mondtam hogy ne parázzatok mert élek és folytatom. Nem akartalak titeket megtéveszteni :/ Sajnálom,mentségemre legyen hogy akkor még azt hittem újabb mély pontra kerültem a történettel mint ezelőtt már oly sokszor :/ De az idő teltével rá kellett jöjjek hogy nekem már nem megy :/ ALY ÉS JUSTIN biztos nem :/ Az előző komiban már leírtam hogy nagyot csalódtam , és ez volt az első számú ok.Hisz Aly én voltam teljes mértékben :) Én is mindent úgy tettem volna mit ő , nem kitaláció volt! A történetemben ő az egyetlen szereplő aki él , csak egy más névvel ezen a bolygón :) Justint viszont azok alapján próbáltam leírni ahogy eddig mutatta magát, viszont az ő nagy 180 fokos fordulatával az én életem is megfordult, Visszarántott a valóságba. Annyira örülök neki hogy tényleg voltak olyanok mint te :) akik lelkesen felkeltek reggelente, és a szombati napok folyamán elolvasták a "munkámat" Mert tényleg úgy tekintettem rá valamelyest :) Ez volt az a munka aminek minden ember örülne :) Egy olyan munka amit élvezettel csinál az ember :)
      A végére... és az időugrásokra csak annyit szeretnék hozzátenni hogy ezek voltak az alap vázlatok:) amik már régóta megvoltak a fejemben :) Ezek köré építettem volna fel a történet további részét, ha ki tudtam volna pótolni valamivel :/ Nahh de ne szomorkodjunk mert én minden egyes válasz komimnál komolyan mondom hogy majdnem sírva fakadok :')
      Szívesen írtam nektek :) Mert volt értelme <3
      Én is nagyon szeretlek titeket =O *.* Köszönöm :)! Tényleg :D Nagyon szépen köszönöm :)

      Törlés
    2. Most csak azt tudom magamnak mondani, hogy mélylevegő! Beszív! Kifúj! De nem használ!! Itt ülök a gép előtt könnyes szemekkel. Azon gondolkozom hogy mit is írhatnék. Annyi mindent le szeretnék írni-de kettőnk közül az nem nekem megy jobban-mint például hogy mennyit jelent nekem a blogod. És ki is jelentem hogy nekem EZ a kedvenc blogom. (Bár ezt már sokszor írtam már, de sosem elég!) Hihetetlen. Teljesen ugyanúgy érzem magam most mint ahogy éreztem magam azután hogy befejeztem az utolsó Harry Potter könyvet. Ott ültem magamban a szobámban. Ugyanígy könnyes szemekkel, és nem tudtam elhinni hogy a történetnek, amit annyira szerettem vége van. Bár tudtam hogy vége lesz egyszer a blogodnak, de nem akartam erre gondolni. Még nem vagyok rá felkészülve. Erre nem is lehet felkészülni. Olyan mintha egy korszakot zártak volna le az életemben. Mert én is éreztem már magamban ezt a változást Justinnal kapcsolatban. De annyira fáj hogy vége van a történetnek. Annyira hozzám nőtt. Oda van rakva a kedvencek közé a blogod. Amikor megnyitom az internetet az jön ki legelőször. De ott is fog maradni. Mert ezt soha nem fogom elfelejteni ebben biztos vagyok. Úristen itt sírok mint valami kislány.. Csak most ne jöjjön be senki se a szobámba.Pillanat-zsepikeresés. Szóval mély nyomot hagytál bennem az írásoddal. Végig izgultam(körömrágcsálva)/vártam(szintúgy)/élveztem(az arcomon hatalmas vigyorral) minden részt és annyira jó volt. És ezért le nem írhatom hogy mennyire, de mennyire hálás vagyok.És bár én kicsit később találtam rá a blogodra, de ugyanúgy a magaménak éreztem.Olyan nehéz. Elfogadni hogy vége. Basszus mennyire fog ez nekem hiányozni. Ha már most..A végén nekem is egy kis Justinhiányérzetem volt, de megértem. És elfogadom. Mert ez így jó ahogy van. Ha te így érezted annak, akkor számomra is így tökéletes. A másik bloggal kapcsolatban pedig csak annyit hogy bármikor is kezded el, és bárkiről/bármiről is fog szólni, rám számíthatsz. Én már örökre a fan-od maradok :D Team Alyshon!! de most viccen kívül tényleg. Örök hálám ezért a történetért. És légyszi tényleg ne hagyd abba az írást. Neked nem szabad! helyesírás ide vagy oda. Leszarom! Ha az ember ilyen tehetséges mint te.. Szóval várom a következő blogot, vagy könyvet tőled. Szóval lassan búcsúzom imádott írómtól és blogjától :( de azért majd és sem tűnök el. Még egyszer köszönöm szépen hogy ennek a csodának a részese lehettem! A szívemben ez már el van raktározva! :) Nagyon-nagyon sok puszit és ölelést kívánok Neked! És hát akkor ahogy nem szokták mondani:a viszont olvasásra!! :D

      Zsófi(-akinek a szerencseszáma((bár ez esetben nem biztos hogy annak hívnám)) szintén a 7 :D )

      Törlés
    3. Ne sírj :) !!! Nyugalom a hosszú élet titke .. és nem butáskodj mert biztos vagyok benne hogy tökéletesen megfogalmaztad amit akartál mert az én szemembe is könnyeket csaltál...Nem gondoltam volna hogy neked is ennyit jelentett volna ez a blog :'$ Tudtam mert sokszor leírtad hogy mennyire imádod de hogy a kedvenced ... :') Ki vagyok tőled csajszi;) A HarrY Potter számomra is nagy csapás volt , és ha tényleg így érzed magadat ... akkor elég szarul lehetsz mert tudom milyen érzés :'( Mióta 'tagja' vagyok a blogvilágnak , és olvasok néhány blogot nekem is voltak időszakok mikor teli tettem a könyvjelzőmet blogokkal:) ( sajnos a kevés időm miatt mostanság nem nagyon tudok olvasni , de mindig igyekszem ) Viszont azt soha nem gondoltam volna hogy az én blogom ott díszeleg bárkinek a könyvjelzői között. valahogy nem tudtam oda képzelni , pedig elég vizuális típus vagyok x'D
      A változást szerintem mindenki érzi Justinnal kapcsolatban , persze főleg azok akik nem elfogultak vele kapcsolatban, Ő is ember, és akár lehetne egy átlagos srác is aki megváltozik a suli váltáskor... vagy nem is tudom .. el kell fogadni :) Én elfogadtam csak éppen a varázs múlt el ... A sírás nem vétek :) Sőt inkább sírj mint hogy magadban tartsd az érzéseid... És most mondhatnám hogy ne sírj.. mert azt mondanám szívem szerint de nem mondhatok magamnak ellent :)ugyebár :) Örülök hogy érzelmeket csaltam az arcodra :)El sem tudod képzelni hogy ez nekem mekkora örömöt jelent :)
      Justin a történetem egyik főszereplője volt, viszont így tudtam csak "nyugodtan" lezárni a történetet.
      Team Alishon :) Ez nagyon kedves és most már tényleg kicsaltad belőlem a könnyeket... pedig erősen tartottam magamat :'$
      A blogot nem törlöm :) itt lesz nektek :) nem veszem el tőletek , se magamtól :) És hamarosan :) remélem minél előbb jelentkezem .. csak ezt itt.. még :'( lezárom :) ami csak akkor lesz végérvényes ha a ti komentjeitekre válaszoltam és azokat is lezártam itt ... ennél a fejezetnél :)

      Detti( aki örömmel hallja hogy nem csak ő olyan idióta hogy a 7 a szerencse száma;) )
      Szeretleeeeeeeek !!!! :)<3

      Törlés
  8. Hát....sajnos ez is eljött. Én nem a blog kezdete óta olvasom, hanem 59. fejezetnél szálltam be. :) Emlékszem, hogy megírtam a kommentet, majd a következő fejezethez írtad, hogy:
    "jó olvasást és nem utolsó sorban mindenkinek köszönöm a komenteket... a régieknek is ... és uhh uhh ... gondoltam lekesedem és leírom hogy majdnem örömtáncot jártam :D VAN EGY ÚJ OLVASÓM:D remélem kiscsaj hagysz majd nekem komit... "
    Ezen a "mondaton" elmosolyodtam, és örültem neki, hogy örültél, hogy van egy új olvasód.
    Egyébként szerintem kb. 2 fejezet volt aminél nem kommenteltem, mert nem volt időm.
    Vissza a blogra.
    Úgy találtam meg, hogy volt egy ilyen "díj", amit mindig továbbítani kellett, és utána leírni 7 kedvenc blogodat. Egyik ilyen blogom láttam meg az oldalcímet, gondoltam: "Miért is ne?", és akkor feljöttem.
    Megláttam, hogy 59. fejezet. Meg is örültem magamba, hogy: "Húúúúú dejó, lesz mit olvasnom, ha tetszik!" :) És tetszett. Kb. 3 napba telt míg utol értelek. És sajnáltam. Sajnáltam. Miért? Mert így legalább az izgalmas részeknél mindig jött a folytatás, míg a többi embernek napokat kellett várni a következő fejezetre. Én meg egyből folytathattam.
    Szóval 3 nap. Ugye milyen kevés? Mert te aztán igazán hosszú fejezeteket írsz/írtál. Kezdjük ott, hogy alváson, sulin és tanuláson kívűl a szabadidőmbe a blogodnak a sorait faltam. De szó szerint xD. Egyszerűen nem bírtam abba hagyni. Már volt fél 12 is -és persze másnap iskola-, és én még mindig olvastam. Nem találtam egy olyan fejezetet aminél azt mondhattam, hogy: "Jó, ez ANNYIRA nem izgalmas, így nyugodtan tudok aludni este."
    Igen, amikor bekapcsolódtam a történetbe miattad voltak alvás problémáim. Kb. 5-4 órákat aludtam, mert az járt a fejemben, hogy: "Vajon mi lesz a köviben? Végre összejönnek? Usher kiakad?...stb." (Hogy megnyugtassalak, hogy miattad nem aludtam, nyugi nem, de te is benne voltál. Amúgy is alvás problémával küszködök, de ez téged gondolom nem érdekel :D )
    Rengeteget fejlődtél. Emlékszem amikor elkezdtem olvasni, és olyan részletesen leírtad, hogy már azon gondolkodtam, hogy leírjam neked, hogy: "Nem kell ennyire részletesen!" De aztán ahogy olvastam, úgy fejlődtél :)
    Volt például, azt hiszem a harmadik fejezet környékén, hogy Aly+Gina ittak, és írtad, hogy:
    "- Lemegyek inni … Kérsz ???Igen légy szíves - Mondta kicsit elhúzva a végét. Majd leszaladtam a lépcsőn .Kinyitottam hűtőt és kivettem belőle a dobozos narancslevet . Levettem két poharat a szekrényből, és megtöltöttem őket narancslével . Visszatettem a hűtőbe a dobozt és a két pohárral felmentem az emeletre.
    - Itt a narancslé - mondtam és kortyoltam egyet az enyémből . Gina kijött a ruhák közül és elvette a másik poharat a kezemből.
    -Köszike. - mondta majd megitta a sajátját. Letettük az íróasztalomra a poharakat."
    Ebben a pohár szó, rengetegszer van leírva. xD De ez nem baj :) Ez vagy te :) És ez így volt tökéletes! :D
    Aztán mindig írtad, hogy helyesírási hibákat nézzük el xD Még jó, hogy írtad, mert rengeteg volt. :D Amit megértek, mert nem lehet könnyű hiba nélkül írni a gépbe. Állítom most az enyémben is vannak :DDD
    Hiányozni fogsz :') Te voltál az egyik kedvencem. Mindig körmöt rágva vártam, hogy legyen új rész, legyen új rész, legyen újrész!!!! És akkora öröm ért, amikor a fejezet szám nőtt, és ott volt a történet folytatása :) Aztán megint várhattam. De megérte.
    Téged is megértelek. (de azért titokban reméltem, hogy eljutsz a 100. fejezetig, de legbelül sajnos éreztem, hogy nem :/, és igazam lett.)
    Hiányozni fogsz. Tessék minél előbb előrukkolni egy JUSTINOS bloggal!!!! Olyan szívesen olvasnék még tőled. De mivel írtad, hogy fogsz még írni, így fogok is olvasni :) (remélem)
    Na, remélem elég kimerítő volt, vagy nem tudom mit írtál az elején :D Igyekeztem mindent leírni. Remélem nem hagytam ki semmit. Ja! De.
    Én is hiányoltam ebből a részből Justint :/ Főleg mivel az utolsó rész, így vártam, hogy mikor olvashatok róla. De így is tökéletes volt! :)
    Na Tina offline.
    PUSZI!! <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát még szép :O Hogy jó hogy , hogy a picsába ne írtam volna :D Minden olvasónak nagyon örültem :) És mikor 59. résznél merészen kommentelted , hogy el kezdted olvasni *.* Hát azt hittem behalok :') Hogy a fenébe ne írtam volna az elejére ?? :D Sokakkal előfordult hogy ne volt idejük :) és ezt teljes mértékben megértem hiszen mindenkinek van élete is :)Úr isten azért nem gondoltam volna hogy van aki nem aludt a blogom miatt :$ mármint részben. és amúgy hogy ne érdekelne hogy alvás problémáid vannak :O én meg erre még rá is segítettem :S Remélem azért ez a dolog majd idővel javul és jókat tudsz majd aludni :) Azért nem volt teljesen fait hogy te csak jóformán faltad a részeket :D de nagyon örülök hogy faltad...
      Tudod mi a vicces... ??? :D hogy igen tudom hogy nagyon részletesen írtam az elején... :) túlságosan is részletesen... és nekem is mindig pont ugyan ez a rész ugrik be amikor a hibáimról kezdenek faggatni , vagy bárkivel is kezdek el róluk beszélgetni , UGYAN EZ A NARANCSLEVES RÉSZ :D X'D
      Még szép hogy írtam XD hogy nézzétek el a helyesírási hibáimat hiszen rengeteg volt és volt olyan hogy 10 kor neki álltam írni és valamikor hajnali 5 kor csak feltettem a részt XD kinek lenne kedve olyankor még átnézni a hibáit... X tudom ez kicsit trehányság de védelmemre legyen hogy csak az írásban vagyok ilyen trehány... nahh meg ugye az a fránya diszlexia ... :/
      Titokban én is reméltem hogy megkongatom a bűvös 100-ast... de nem bánom annyira mondjuk mint az elején bántam volna ... :) Megsúgom neked hogy oldalszámban a történetem alulról kongatja a 700 oldalt :)és ha nagyon akartam volna a 100 fejezetet akkor kisebb részekre bontottam volna a fejezeteket :/
      Megígérem neked is hogy hamarosan elő rukkolok egy új bloggal :) de még előbb... itt szeretnék mindent befejezni :)
      Mint mindenki hiányolta , de én nem bánom hogy nincs benne Justin Vagyis feltűnik benne de nagyon rövid időre :/
      Köszönöm hogy írtál :) és hogy beavattál abba hogy milyen hatással volt rád a blogom :) remélem a közel jövőben fogok még mosolyt csalni az arcodra :)
      Puszi :) Detti :) <3

      Törlés
  9. nos. megint itt vagyok. készítsd a szemeidet.! :)
    nem olvasom az eleje óta a történetet, de teljes mértékben a magaménak érzem. igazából lehet vannak benne olyan szereplők, akikről még nem is hallottam, mert az elejét nem olvastam vissza még azóta sem. nyáron szinte biztos vagyok benne, hogy az egészet elolvasom úgy, ahogy van.
    hjaj...nehéz most beszélnem. :')
    valójában nem tudom, hogyan is keveredtem az oldalara, de köszönöm annak a valaminek vagy valakinek, aki idehozott. életem egyik legszebb részéből maradtam volna ki, ha nem olvasom az írásod. el kell mondanom valamit. eddig nem tettem, de azt hiszem már bőven itt van az ideje. a legjobb blog, amit eddig olvastam, és egyben a kedvencem, az a tiéd. Aly és Justin történee, melynek a címe "Caution when it comes to love..." Még anno, mikor először elolvastam a címet, rögtön Shontelle - Impossible dalának sorai jutottak eszembe. Nem tudtam, hogy vajon mi is lehet ez, de belefogtam az olvasásba mindenféle előzetes ismeret nélkül. Mikor rájöttem, hogy Justin van a főszerepben, rögtön érdeklőzni kezdtem utána. Persze először úgy indultam, hogy ó, ez is csak egy blog a többi közül, de nagyon tévedtem. Ez A Blog. A kedvenc blogom. És még mindig nehéz felfognom, hogy vége. Nem egy könyvet olvastam már, ide legjobb példa az Alkonyat könyvek. Imádom őket, és azok a kedvenc könyveim, de amikor a végére értem, a sírás helyett mosolygás öntött el. Persze belül remegtem, amiért vége, és nem olvashatom tovább, de boldog voltam, hogy részesen lehettem ennek az egésznek. A te blogodnál viszont nem ez volt. Rögtön elkapott a sírhatnék. És azóta rájöttem, hogy miért. Mert a könyvek egy meghatározott számú oldalig tartanak. Ha tudod, hogy 600 oldalas, akkor már az 500.-nál kezdesz felkészülni, hogy már csak 100 oldal van. Az 555.-nél pedig már tudod, hogy 2-3 lapozás után véget ér a csoda. A blogoknál ez nem így van. Nem 1-2 napba, esetleg hétbe tart az elolvasásuk, hanem akár egy évig is eltarthatnak, mivel ez egy sorozat. És nem tudhatod, hogy mikor jön el a vége. Lehet egyik napról a másikra dönt úgy a író, hogy mittudomén, lelki ügyek miatt nem folytatja. Itt sem arra számítottam, hogy a befejezés jön. Nagyon nem. Bár csodálatos volt, de én már hiányolom a szeleburdi tinik szerelmét, akik még nem nagyon tudták, hogy mi az az igaz szerelem, csak gondolták. Nem tudom, hogy fogalmazzam meg... Talání gy jó lesz: Nem arra számítottam, hogy a lefekvés után rögtön előreugrunk az időben és vége a történetnek. Arra számítottam, hogy ezután megannyi őjabb kalandjuk lesz, na meg harcuk. De talán...talán nem is ezekre számítottam...hanem ezeket akartam. Igen, az elképzelhetőbb. Hogy csak ezeket akartam volna olvasni. De ez nem rajtam múlik. Mindenesetre már itt megjegyezném, hogy mindennek ellenére tökéletes volt a befejezés.! Tehát ne értsd félre! :D
    Istenem...most jött el az a pillanat, amikor sírni kezdek. :') Ugyanis belegondoltam, hogy mostantól nem olvashatom a történetet. Istenem, el nem tudom mondani, hogy mennyire hiányozni fog!!:( Példaképként tekintettem rád, és csodáltam, hogy mennyire szépen és élethűen meg tudod fogalmazni a dolgokat. És azt is imádtam, hogy szinte ismertetőjegyeddé tetted a rossz helyesírási képességed. :'DD Remélem nem rossz néven veszed ezt a mondatomat, de már valamit ki kellett találjak, amivel felvidíthatom itt magam a nagy sírásba... Na, meg azért meg kell hagyni, néha tényleg fenéken billentettelek volna. De nincs mit tenni, én amúgy is ilyen vagyok...ezeket mindig meglátom, illetve a beszédben meghallom, és rossz szokásom, hogy ki is javítom az embereket.:$ Na, mindegy. Ez nem vág ide. :D
    folytatás....!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A te gondolataidhoz azért rendesen össze kellett szednem a gondolataimat, mert mire végig olvastam itt bőgtem.:'( Anya bejött megkérdezi mi baj .. mondom nincs baj , csak ez annyira szomorú :(És most fordult meg velem a világ :/ Tényleg hiányozni fog nekem is ez a történet :) És ki vagyok rajtatok akadva:") persze csak pozitív értelemben :) És te tetted most ár a legtöbb okot :') nézem hogy hagytatok komit és kiakadok a számoktól, látom hogy te rögtön kettő jó hosszú komit hagytál . mondom ilyen nincs :)Már itt elmosolyodtam és tudtam hogy nem fogsz kímélni :/ A komimat így két részre szedném mint te :)
      A blog címa onnan jött ahonnan megejtetted :) Az a szám megváltoztatta az életemet :) és nagyon jól emlékszem hogy én voltam a tettes ami ide terelt a blogomra :) A te blogod ugyan olyan hatással van rám, sőt talán nagyobb hatással is van rám ) mint a te blogod :)Betettem ebbe a díjas dologba a blogodat és hagytam egy komit nálad :);) Nem bántam meg és most is nagyon várom a folytatást nálad :O Amit megjegyeznék hogy elég régóta nem látok :/ A könyves dolog igaz :) Én is imádok olvasni . És én is imádom az Alkonyat össze részét... és pontosan igazad van .. az utolsó oldalaknál már felkészülsz rá hogy vége lesz :) és jólesőn teszed le a könyvet.. de én itt nagyon hirtelen vágtam el a dolgokat :/ amit nagyon sajnálok ... nem akartam bennetek kárt okozni :(
      Nem értem félre amit mondtál :) én is tudom mire gondoltál, és tudom hogy az időugrások merész és szokatlan húzás volt tőlem :/ Viszont kétségbe esetten próbáltam minél nyugtatóbban lezárni :/Nem akartam bennetek túl sok kételyt hagyni :) Bár ez a komikból levéve nem igazán jött össze x'D Hogy venném rossz néven azt amit tudok ??? hm ??? :P És örülök hogy saját magadat vidítod fel mert ezek szerint nem így akarsz emlékezni a végére, hogy sírtál miatta :) Örömmel várom a fenékbebillentésedet facebookon :D Állok elébe :D
      Nahh most váltok komit :P ;) Folytatás köv. :) ;) <3

      Törlés
  10. ...folytatás! (ugyanis túl sok volt a karakter és nem engedte elküldeni. -.-' :DD)
    Szeretném, ha törnéd a fejed egy új blogon, ami Justinos, mert én a történeted nélkül alig bírok meglenni. Ez volt az egyetlen blog, amit olvasás közbe átéreztem, és szinte magam előtt láttam a dolgokat, amiket Alyshon, vagy az éppen aktuális szemszög adott.
    Jajj, nem is tudom, mit írjak.
    Annyit mindenféleképpen akarok még, hogy ne legyen bűntudatod a bulirontás miatt, ugyanis túléltem. :))
    A "kicsit többet dumálunk" résszel pedig egyetértek! Én nagyon örülnék, ha a blog végével nem érne véget a mi kapcsolatunk is. És ennek érdekében megkereslek majd facebookon is, és megerőszakollak egy üzenettel. ;)
    Ó, istenem, komolyan sírok. :')
    Kérted, hogy írjunk kritikát, de hát hogy kérhetsz ilyet?? Ezt nem nagyon lehet teljesíteni. Én minden fejezetet, amit olvastam, IMÁDTAM!!!!!! Úgy, ahogy volt. Most visszagondoltam arra, amikor Justin a turnébuszban közeledett Aly-hez. Amikor még nem voltak együtt. Azok a pillanatok...a csók meg minden.*-* Tényleg nem hiszem el, hogy vége. Majd egy hónap múlva, mikor a folyamatos bloglesés után sem lesz új rész, talán felfogom. Talán...!
    Őszintén remélem, hogy egyszer az életben - amikor még én is élek majd :D - lesz egy könyved, amit elolvashatok. És a gyermekeimnek is megmutathatom majd. Mert igen, te írónő vagy!! És régi jó barátként gondolnék vissza rád, amikor a könyvedet olvasnám. Igazán hiszem, hogy lesz ilyen pillanat. És azt is, hogy esetleg ez fordítva is megtörténhetne, hiszen nekem (is) nagy álmom egy könyv. :DD
    Hát...elfogytak a zsebkendőim. A szavaim is. Azt hiszem, többet nem tudok mondani.
    Ha nagyon éhezel egy kritikára, talán ennyit mondhatnék: kicsit több Justint igényelt volna ez a rész. Legalábbis én hiányoltam. Mondjuk egy olyan apja-anyja-lánya részt. Így is sírtam, de még akkor hogy sírtam volna.!
    És egy kérésem lenne még: valószínűleg én vagyok az egyetlen ilyen hülye, akinek nem esett le a vége, de tényleg nem.xD Úgyhogy arra szeretnélek kérni, hogy elmagyaráznád nekem, hogy mit takar az a papír, amire Alyhon az Alyshon Borde Bieber nevet írta? Annyira kíváncsi vagyok. :$
    Hát...akkor...huh, de nehéz. :( De...ez lenne a búcsúkommentem. :)
    Hiányozni fog a történeted, Aly, hiányozni fog Alyshon és Justin is, az a Justin, akit te formáztál meg. Hiányozni fog minden szereplő, hiányozni fog az írásstílusod, hiányozni fog a helyesírási hiba, és hiányozni fog MINDEN!
    Nem akartam és még mindig nem akarom, hogy vége legyen, de ahogy mindenki tudja, egyszer mindennek vége.
    Tudod mibe gondoltam most bele? Vajon lehetséges az, hogy 30 év mőlva ez a blog még mindig itt legyen? Itt legyen megtalálhatóan. És mondjuk visszaolvasnám többek közt ezt a kommentet. Biztos vagyok benne, hogy emlékeznék erre a képre, ahogy itt sírok a gép előtt. Ki tudja, lehet addigra felhagynék az írással, és csak szép emlékként gondolnék én is magamra, Vivaciousra. Nem tudni, mi lesz...
    Mindenesetre abban biztos vagyok, hogy te egy csodálatos írónő vagy, és remélem ennek a tehetségnek gyümölcse is lesz valamikor az életben!
    Sajnálom a sok rizsát, és azt is, ha untattalak, de ki kellett eresztenem a szívemből, amit érzek.
    Minden jót kívánok neked továbbra is, és remélem úgy alakulnak majd a dolgaid, ahogy szeretnéd!
    És várom az új blogodat, ami minden remények szerint JUSTINos lesz. :)
    Tehát akkor...Viszlát Alyhosn & Justin & Hope ! És viszlát, Aly!:)
    Szeretlek.!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahh hát akkor újból itt :) És hát nem hiszem el hogy tényleg így érzed :) Valahogy olyan furcsa ezeket hallani :') Mármint hogy nincs még egy ilyen blog mint az enyém :/ Biztosan van :) Az az ember vagyok ki nagyon nehezen szakad el azoktól akik a szívébe lopták magukat :) Nagyon nehéz lenne elszakadni már tőletek, pont ezért nem is akarok :)És nem is fogok :)Mindenkinek állok elébe :D és hogyha esetleg tényleg lenne kedvetek velem beszélgetni akkor facebookon az MSN címemet is szívesem megadom :) Hisz már msot is vagytok ott egy páran :) Akikkel nagyon jól elvagyok :D és lelkesen beszélgetünk hülyeségekről, vagy komoly dolgokról :)... Lili Morgan,Kinga vagy éppen Neonkék :)
      A könyvről nem nyilatkoznék :) megpróbálkozom vele... de határozottan mondom neked is hogy a blog nem lesz törölve és bármikor feljöhetsz ha kedved tartja :)Akár 20 év múlva is , ha nem törlődik magától:D Még szép hogy ez az érzés kölcsönös :) Én is szeretném ha majd a gyerekem olvasna :D és biztos hogy emlékezni fogok a nevedre is :D és a blogodra is , és arra is hogy viszont olvastad az enyémet :) És nekem le van mentve minden fejezeted :) szépen Wordbe :d el van mappázva és mindig mikor új rész van akkor az az első dolgom hogy lementem , csak azután olvasom még ha nem is komentelek mindig. És én is mindannyitokra barátként tekintettem :) hisz soha nem bántottatok az életben :)
      A magyarázatom egyszerű a kérdésedre :) Alynek nem jött össze a tánc suli és kénytelen voltam más szakmát találni ugye neki :) Magamból kiindulva és hogy Aly ugye rám hasonlít... sőt részben én magam is vagyok , Aly könyvelő lett :) és akkor fejezett be egy könyvelést mikor Hope belépett a szobájába :) és csak alá írta a munkáját :)
      "– Melyik cég sózott rád ennyi KÖNYVELNIVALÓT ?" xd remélem így már tiszta :) ;) és azért ezt a nevet írta rá Mert Justin lett a férje :) csak hogy tartsuk magunkat az álmokhoz XD :')
      Ha rajtam múlik hogy itt legyen ez a blog akkor itt lesz mert én így hagyom ahogy van :) Ne sírj :) és remélem hogy csupa jó emlék fog benned 30 év múlva :D felkeresel és nosztalgiázunk egy jót :) ;) Örülök hogy elengeded a történetet :) de valahol sajnálom is :)
      Sietek a következő bloggal :) És hát :) Szerintem itt én le is zárom ezt a dolgot mert remélem örülsz .. MEGSIRATTÁL :'D
      Én is Szeretlek<3 És remélem mihamarabb látom majd ismét a nevedet :) És azt hogy az írásod nekem szól :) ♥

      Törlés
  11. Te atya világ..:O Nagyon komoly..:) nekem hihetetlenül tetszik..nagyon ügyesen befejezted..:) az egész történetet végigizgultam az első fejezettől kezdve.:) Hihetetlen, hogy mennyire jóó.<3 Várom már a következő történeted, és biztos, hogy soha sem fogom elfelejteni Aly történetét.<3 Amúgy nekem igazából nincs is semmi sérelmem.:) nekem igy volt jó ahogy.:) <3 Nagyon sajnálom hogy vége lett, de viszont ez így jó..:D szóval érted.:) amint jön a kövi töri,szólj!!:) <3 nagyon nagyon imádtam, imádom és imádni is fogom.:) Ahogy téged is.:) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy igazából te ilyen pozitívan fogtad fel ezt az egészet :) és annak is örülök hogy tetszett :) Mindenképpen jelzeni fogom ide is hogyha kész van az új blog :) addig is ... :D Én is imádlak titeket :D és további jó blogolást és sikert mindenkinek :)
      Szeretlek titeket :) !!!
      köszönöm a komit :)

      Törlés
  12. Hát kicsit késve de itt vagyok :)
    Vége....:(Amikor feljöttem , majd kiugrottam a bőrömből , hogy úúú de jó van rész :). Aztán elkezdtem olvasni , amit írtál az elején , hogy vége :(.
    Hát eljött a pillanata annak hogy elsírtam magam . Ebben a sírásban minden benne volt. De legfőbb érzések amik lejátszódtak bennem az az szomorúság mert vége lett és az öröm :( :). Mérhetetlen szomorúság öntött el , hogy majd nem tudom hétvégenként olvasni a részeket amik jó kiadós hosszúak voltak .Emlékszem hogy egész héten majd szétvetett az ideg xdxd hogy mikor lesz már rész xd mert annyira kíváncsi voltam hogy mi lesz Alyshonnal és Justinnal . Aztán ez az egész átváltott örömbe de azért még ott volt a szomorúság :/ de rájöttem hogy csak örülhetek mert olvashattam egy ilyen CSODÁLATOS történetet egy tehetséges írónőtől:D Bár tudom hogy szégyellenem kell magamat amiért olyan későn kezdtem el komizni . DE a 42 fejezetnél találtam rá aminek még ma is örülök és akkor amikor rátaláltam nem sok blogot olvastam de a tied rögtön belopta magát a szívembe :D és ott is marad örökre mert nekem nagyon tetszik :)Emlékszem hogy minden egyes rész még a mostanit is olyan komótosan olvastam végig nem akartam hogy vége legyen :) Kevés blog volt eddig ami ennyire megfogott volna mint ez :) imádom *.*. Ez az a történet amit soha nem fogok elfelejteni az biztos :)A helyesírási hibáid ugyan hagyjuk már :D Így fantasztikus ez a az egész blog ahogy van :D Ez a befejezés :D ennél jobban nem is lehetett volna befejezni :)így volt tökéletes :)*.*én szerintem nem baj hogy nem volt benne Justin így volt jó :D És így utoljára EZERSZER köszönöm hogy olvashattam ezt a történetet. imádtam/imádom/imádni is fogom a történetet <3 és téged is imádlak <3
    Puszi<3
    Bye.:Dorina:D

    Ui.:Nagyon várom az új történetet feltétlenül szólj ha lesz :)
    Rendszeres komizó leszek az biztos !!!:D

    VálaszTörlés
  13. Amikor feljöttem én is majd kiugrottam a bőrömből hogy van rész :D
    de... Az utolsó .. :"(
    Azt hittem vége az életemnek ...
    A szürke,unalmas hétköznapjaimat a te blogod fűszerezte be!
    ez adott reményt ..., ez tartotta bennem a lelket ..de szó szerint!
    Magyarán : Ezért volt érdemes élnem . Tudom hogy hülyén, és nyálasan hangzik de..ez a teljes igazság :D
    ..azt hiszem a 24. résztől fogva "izgultam (' csatlakoztam) Alyshonért.
    Egy jó ideig névtelenül írtam ..mondjuk most is,csak úgy értem hogy, most a végére írom a nevem :D
    Na de inkább ezt ne ragozzuk. :P
    Szóval a lényeg...
    Amikor elkezdtem olvasni a blogod
    azt hittem hogy ez is olyan lesz mint a 'szokásos . pl: kiskorukban puszipajtások voltak aztán Justin itt hagyta és satta ratta taratatta...
    (ELNÉZÉST AZOKTÓL A BLOGÍROKTÓL (AKIKET MELLESLEG MEGJEGYEZNÉM :IMÁÁDOK <3 DE NAGYON, A BLOGUKKAL EGYÜTT) De a tiéd más ...
    Különleges és ettől olyan Szuper *_*
    Minden nap repesve vártam hogy legyen már új rész ... és hogy mikor jön már végre össze Justinnal ..
    De amikor volt az első csók Ahhw *_* na akkor aztán elszakadt a cérna
    Sikítozva, rohangáltam az egész házban
    Olyan jó visszaidézni a részeket :D <3
    ...A hétfogásos .. amikor úgymond Selena is benne volt ..amikor a mi szupersztárunk nem akart felszállni a gépre ... meg minden ...
    jahjj... komolyan ez olyan nehéz :/
    Nehéz felfogni ( és nehéz is lesz ) hogy Alyshon történetének ezennel vége :'(
    De..nem Nem akarom, és nem is fogom,Soha az életben elfelejteni ! <3
    Imádtam,Imádom,És Imádni is fogom *_* <3<3
    Egyszerűen fantasztikus ahogy fogalmazol , ahogy írsz
    Imádlak Csajszi :D
    Sokat köszönhetek "ennek a blognak
    Még ha hihetetlen is de...Sok dolgot átértékeltem magamban(azéletről)
    Köszönhetően neked, és a Csodálatos " írásodnak' :D
    Köszönöm azt is hogy betekintést engedtél nekem/nekünk
    Alyshon életébe :D
    Azt még tudnod kell hogy Fantasztikusan írsz ( és ha kell még 10.000-szer elmondom :D :D )
    De ez így van.
    Csodálatos vagy ... *_*
    Köszönök neked mindent Bernadett?!? O.o :P igenn :D
    Forever Alyshon +_+ <3
    Fájó szívvel,de búcsúzom...de nem örökre :D ;)
    Puszhillak 'Riska' +_+ <3

    By: Szöszi <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    VálaszTörlés
  14. Szia!

    Ez annyira jó!
    Hope Bieber és Mathew Butler.
    Nekem nagyon tetszett a vége. Kár, hogy Justin nem tűnt fel benne, de talán így jobb is.
    A legjobb a két gyerek barátsága volt. Egyszerűen megfogott.
    Hihetetlen, hogy mire képesek az emberek, ha egy szerettükről van szó. Mat nem távolodott el a legjobb barátjától, ahogy valószínűleg Ryan sem Justintól.
    És az anyai szeretet. Az semmihez sem fogható. Hihetetlen.
    Én csak köszönöm a történetet.
    Élmény volt.
    Köszönöm!
    kucmorgoo

    UI.: most megyek és megnézem a másik blogod.

    VálaszTörlés